Uwell Caliburn A2

 Pek çok insan vapingi , kategorik olarak durum böyle olmadığında, sigaradan daha tehlikeli olmasa da, vapingin güvenli olduğunu düşünüyor . Vaping'in sağlığınız için sigara içmekten %95 daha iyi olduğu tahmin edilmektedir ve bırakma yardımı olarak etkinliği, en büyük faydası olan, azaltma veya bırakma konusunda daha başarılı olmanız anlamına gelir.


E-sıvılar, sigara dumanından çok daha az kimyasal içerir ve sigara içerken ciğerlerdeki katran gibi vücutta kalmaz. Çok hızlı bir şekilde vapinge geçenler, daha düşük kan basıncı, daha kolay nefes alma, gelişmiş bağışıklık fonksiyonu, gelişmiş tat ve koku alma duyusu ve gelişmiş akciğer fonksiyonu gibi büyük sağlık yararlarını yaklaşık bir ay içinde görüyorlar!

elektronik sigaranın sigaraya göre faydaları
Vaping, sigara içmekten çok daha ucuzdur
Tahminler , günde 20 sigara içmenin sizi yılda ortalama 3000 £ geri getireceğini gösteriyor . İngiltere'de ortalama sigara içicisi 2015 yılında günde 11.3 sigara içmiştir, bu nedenle bu verileri kullanarak ortalama sigara içicisinin her yıl sigaraya yaklaşık 1700 £ harcadığını tahmin edebiliriz. Bu tabii ki herkes için biraz farklı olacak - içtiğiniz sigaranın türü, sigarayı nereden satın aldığınız ve her türlü başka faktör de işin içine giriyor. Ancak, bu ortalama sigara içen için iyi bir tahmindir.

Vapingin sigara içmekten daha fazla ön maliyeti olduğunu belirtmekle birlikte - başlamadan önce e-sigaranızı ve ilgili aksesuarları satın almanız gerekir - ancak sürekli olarak tütün sigaralarından çok daha ucuzdur. Uwell Caliburn A2 başlayanlar için orta seviye bir cihaz için, peşin olarak yaklaşık 30 £ harcayabileceğinizi ve yedek bobinler ve piller gibi ekstra aksesuarların yılda yaklaşık 90 £ tutacağını tahmin ediyoruz. . Toplu satın alma işleminizi gerçekleştirdikten sonra, vaping, sigara içmeye kıyasla devam eden maliyetlerde büyük bir azalmadır. E-sıvıları 10ml başına 1 sterlinin altından 10ml başına 10-15 sterline kadar hemen hemen her fiyat noktasında alabilirsiniz. Bununla birlikte, iyi bir değer, yüksek kaliteli e-sıvı için 10 ml başına yaklaşık 7 £ ödemeyi beklemelisiniz. Ortalama bir elektronik sigara, haftada yaklaşık 10 ml e-sıvı alır ve bu da yılda yalnızca 364 sterline kadar çıkar. Ağır bir elektronik sigarası olsanız ve haftalık ortalama e-sıvı miktarını iki katına çıkarsanız bile , sigara içmeye kıyasla yıllık maliyetlerinizi hala yarıdan fazla azaltıyorsunuz !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pod Mod Kullanımının Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

Uwell Caliburn